SentinelS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Website about people from L2 world

PříjemPříjem  PortálPortál  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Sraz Brno... 20. zari - porada machalda

Goto down 
+6
rezinka
dhark
WisHer
killerb
morce'
deadly
10 posters
AutorZpráva
deadly

deadly

Poeet p?íspivku : 546
Registration date : 17. 04. 08

Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Empty
PříspěvekPředmět: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 14:11

kdo nevi tak http://la2.gamepark.cz/forum/viewtopic.php?t=10508&start=0

budete tam nekdo ? z tech co znam ?

sry ze to pisu do prihlasek ale do Oftopicu a Dotazu psat nemozu Smile
Návrat nahoru Goto down
morce'

morce'

Poeet p?íspivku : 478
Registration date : 03. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 15:36

Z plechu jede Resi, Human, (myslim ze i Badon), ja .. jinak rezz a doufam, ze i Lumca! Very Happy

Jinak bude mozna sranda. Prijede pry Bizon a Ethnio Very Happy

Zbytek nvm.
Návrat nahoru Goto down
killerb

killerb

Poeet p?íspivku : 679

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 17:43

morce' napsal:
Z plechu jede Resi, Human, (myslim ze i Badon), ja .. jinak rezz a doufam, ze i Lumca! Very Happy
Zbytek nvm.
ja pojdem na chatu do Bystrice. To bude koncentrovanejsia davka dmnce Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
WisHer

Poeet p?íspivku : 87

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 17:45

morce' napsal:

Zbytek nvm.

Z ostravy tam jedu i ja,malgrin a mahabharataII
Návrat nahoru Goto down
dhark

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 18:04

killerb napsal:
morce' napsal:
Zbytek nvm.
ja pojdem na chatu do Bystrice. To bude koncentrovanejsia davka dmnce Twisted Evil

ak je to ta chata, ktoru organizuje majko, mozme sa skoncentrovat spolu ^_^
Návrat nahoru Goto down
rezinka

Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 16. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 18:46

killerb napsal:
morce' napsal:
Zbytek nvm.
t ti ale nebrani ist do brna Razz
Návrat nahoru Goto down
Maiew

Maiew

Poeet p?íspivku : 76

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 19:33

killerb napsal:
morce' napsal:
Zbytek nvm.

nieco sa ti nezda?Very Happy ty prides i keby ta mal 131 cestou odtiahnut za nohy Razz (na chatu)

PS: do brna mozno idem tiez Razz
Návrat nahoru Goto down
killerb

killerb

Poeet p?íspivku : 679

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 21:46

rezinka napsal:
do brna sa m nechce, mrdat sa desi dofaku aby som sa stretol s jenkym abo stornom, nie dik Laughing
Návrat nahoru Goto down
Kallisto

Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 27. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime11.09.08 21:56

ja jedu Smile Very Happy
Návrat nahoru Goto down
morce'

morce'

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 0:25

killerb napsal:
rezinka napsal:
do brna sa m nechce, mrdat sa desi dofaku aby som sa stretol s jenkym abo stornom, nie dik Laughing

Lumi neser. Jede Rezzo. Mozna prijede i maiew (131 by taky mohl Smile ) napisu jeste Insomniakum. Jankeeho si vezmem do parady se Sentakama a Storno bude s Bzukem a chatrou. Budem 50+ lidi.. Tam se ani nepotkate Smile

A co Divi ?Smile
Návrat nahoru Goto down
deadly

deadly

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 8:50

morce' napsal:
A co Divi ?Smile

toho už 3 dny přemlouvám ale furt má nějaký výmluvy :X
Návrat nahoru Goto down
Maiew

Maiew

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 10:05

131 tam mozno dokopem ale ma pracu v tedy tak este nevie a luma ty pekne pridi a neser Razz nebudes mat cas davat pozor na jankeeeho a spol
Návrat nahoru Goto down
deadly

deadly

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 10:43

Maiew napsal:
131 tam mozno dokopem ale ma pracu v tedy tak este nevie a luma ty pekne pridi a neser Razz nebudes mat cas davat pozor na jankeeeho a spol

a ty to posefuj a prijed taky Smile ! !
Návrat nahoru Goto down
Divitia

Divitia

Poeet p?íspivku : 171
Registration date : 30. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 10:55

Já nemám výmluvy.. Mi to prostě nesedí se stěhováním na kolej. Sad Kdybych si tam mohl dovézt věci dřív, tak by to nebyl problém, ale to nejde. Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Maiew

Maiew

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 13:13

deadly napsal:
Maiew napsal:

a ty to posefuj a prijed taky Smile ! !

uvidim Razz a to co si mi napisal ICQ skus potom pridem ale obobne ta zaskrtit Very Happy
Návrat nahoru Goto down
morce'

morce'

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 15:48

Divi, ta chlastacka bude az do rana nonstop. Nerikej, ze budes od pulnoci do 5 do rana se stehovat:X
Návrat nahoru Goto down
sabbath

Poeet p?íspivku : 73
Registration date : 05. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 15:59

Divitia napsal:
Já nemám výmluvy.. Mi to prostě nesedí se stěhováním na kolej. Sad Kdybych si tam mohl dovézt věci dřív, tak by to nebyl problém, ale to nejde. Crying or Very sad

All Brnaci ti pujdou pomoct a večer nás za to opiješ bounce
Návrat nahoru Goto down
Divitia

Divitia

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 16:15

Já se tam právěže můžu stěhovat až 21. :/ Rodiče mě tam vezou ráno, takže bych se moc nestíhal přesunout do Opavy, balit a nakládat. A nalitej to dělat nebudu. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
morce'

morce'

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 16:18

Hej Divi np. Klidne se sbal drive. Odjed s nama do Brna. Rodice ti to akorat dovezou na druhy den a my ti to pomuzeme klidne dostat vsechno do pokoje.
Návrat nahoru Goto down
Divitia

Divitia

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 16:22

Ježišmarjá.. Pořád dokola. Very Happy Mi nejde o to, že bych nebyl schopný nanosit ty věci do pokoje, ale o to, že nemám kdy jindy to sbalit do auta, protože taťka s ním jede na chatu a přijede až ráno. A už vidím, jak mi ráno všechno tahají z domů do auta jenom abych si mohl zachlastat. Very Happy Já bych tam rád jel, ale prostě to nevychází. :X
Návrat nahoru Goto down
rezinka

Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 16. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime12.09.08 21:47

prides brno, popijes, sadnes na vlak pred obedom si doma a mozes si stahovat kolko ces Razz
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Sraz Brno... 20. zari - porada machalda   Sraz Brno... 20. zari - porada machalda Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Sraz Brno... 20. zari - porada machalda
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» L2 sraz 10.5. 2008 v Brne

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
SentinelS :: Luna :: Offtopic-
Přejdi na: