| Restart při spuštění L2 offic | |
|
+6dapa Badonek MadisonX LoneWolf Slunicko lordstvo007 10 posters |
Autor | Zpráva |
---|
lordstvo007
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 15. 09. 08
| Předmět: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 10:40 | |
| Hoj mám takovej problém. Chci spustit L2, hra najíždí a po chvíli se compl restartuje. Pokud hru zase smaznu a znovu nainstaluju tak ju spustím jednou, krásně si expím a po druhém spuštění ten samej problém. Nemám tucha co s tím a vůbec se mi nechce reinstalovat hru pokaždý abych si zahrál. Díky všem za radu | |
|
| |
Slunicko
Poeet p?íspivku : 26 Age : 44 Registration date : 18. 08. 08
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 12:03 | |
| - lordstvo007 napsal:
- Hoj mám takovej problém. Chci spustit L2, hra najíždí a po chvíli se compl restartuje. Pokud hru zase smaznu a znovu nainstaluju tak ju spustím jednou, krásně si expím a po druhém spuštění ten samej problém.
Nemám tucha co s tím a vůbec se mi nechce reinstalovat hru pokaždý abych si zahrál. Díky všem za radu Mě to dělá taky , ale já mám PC chráněno státníma památkářama, jaká je to "mašina" . Když zapnu PC, zmáčknu ctrl+alt+del a objeví se wokno "Správce úloh systému Woken", tam kuknu na výkon a jak mám výkon na minimum ( což je chvilka ), tak zapnu L2 . Jinak pokud ho spustím dřív, když se mi vše načítá, po spuštění, nebo během dne a jede toho víc, tak se mi automaticky restartne , proto chvilku čekám, až je zatížení na minimum ( povypínám co jet nemusí - pak zas vše nahodím ) a pak to spustím . Mě to tak funguje a spouštím to tak pořád . Si budu muset koupit už nové PC . | |
|
| |
lordstvo007
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 15. 09. 08
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 13:39 | |
| Díky moc za radu, zkusím vše nepodstatný povypínat a uvidíme. Snad už to půjde :-) | |
|
| |
LoneWolf
Poeet p?íspivku : 100 Age : 32 Registration date : 07. 08. 08
| Předmět: re 20.09.08 14:17 | |
| LOL sorry za OT, ale Sluníčko ten avatar je DRSNYYYY | |
|
| |
MadisonX
Poeet p?íspivku : 169 Age : 36 Registration date : 13. 07. 08
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 14:28 | |
| Taky mam tenhle problem ....a uz asi pul roku resim cim to je ... skousel jsem chlazeni do kompu reinstal windows... normalni system do l2 proste vubec nic nepomaha .... zapnu proste kompa a hned l2 tak ress PC hned ... kdyz chvilku pockam nez se ten kopmp asi "zahreje" tak to jde ...pri to ten komp ma docela slusnej vykon na to aby to utahl ..tak nevim ... | |
|
| |
Badonek
Poeet p?íspivku : 75 Registration date : 03. 04. 08
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 18:36 | |
| S timhle se setkavam od zacatku Luny, resim to tak ze spustim ihned po najeti pc Counter-strike damsi 1 frag vypnu to a L2 bežíí | |
|
| |
dapa
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 21. 07. 08
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 19:22 | |
| Robilo mi to tiez. Spustim L2 , blue screen, restart ( nepomohol reinstall systemu, L2..babranie sa s Antivirusom, FW , Gameguardom a x dalsich veci ) . Potom som spravil viac zmien naraz a uz to nerobi . Nahodil som XP SP3 , zlepsil chladenie MB a hlavne vymenil zdroj ..z 20 Pin ATX na 24 ATX . Kedze som to spravil vsetko pocas jednej generalky, neviem co z toho zabralo, ale najskor myslim ze vymena toho zdroja..24 ATX kvoli lepsiemu napajaniu gr.karty na PCI EXPRES . Snad nieco z toho niekomu pomoze ak skusi.. . P.S este predtym blue screen vypisoval problem s win32k.sys ..k tomu som sa docital ze na ten subor staci vytvorit batch do startupu, ktory ho premenuje na nejaky .old a potom ho vymaze . Nejaky cas som tak fungoval , celkom to zaberalo.. Potom aj s touto zmenou restarty zacali castejsie..pridal som k tomu zrusenie gameguard po starte.. proste divociny a hroza ...teraz je chvalabohu pokoj.. . | |
|
| |
meldik
Poeet p?íspivku : 32 Registration date : 03. 04. 08
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 19:30 | |
| Mno, osobne si myslim, ze za to muze grafika ( zkusil bych nainstalovat nove ovladace, popripade zkusit nejakou lepsi ) ... | |
|
| |
MadisonX
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 21:28 | |
| - Badonek napsal:
- S timhle se setkavam od zacatku Luny, resim to tak ze spustim ihned po najeti pc Counter-strike damsi 1 frag vypnu to a L2 bežíí
rofl presne tak to prave delam taky :D:D:D | |
|
| |
MadisonX
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 20.09.08 21:30 | |
| - meldik napsal:
- Mno, osobne si myslim, ze za to muze grafika ( zkusil bych nainstalovat nove ovladace, popripade zkusit nejakou lepsi ) ...
grafika me uz taky napadla ale skousel jsem to vselijak a nic :/ | |
|
| |
Raelis
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Restart 29.09.08 9:02 | |
| Cau, No me uplne to samy zaclo delat z niceho nic kdyz sem dojel z dovolene. Predtim v klidu a najednou me to zaclo blbnout. Pomohlo me na to pred spustenim hry dat to "Check all files" a pak to vali normalne. | |
|
| |
Jack
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 19. 06. 08
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 01.10.08 7:46 | |
| Jj dneska rano sem si uzil taky dostl me to sralo ale delete GG ->> all ok | |
|
| |
cryogenic
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 18. 07. 08
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic 01.10.08 19:00 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Restart při spuštění L2 offic | |
| |
|