SentinelS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Website about people from L2 world

PříjemPříjem  PortálPortál  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Restart při spuštění L2 offic

Goto down 
+6
dapa
Badonek
MadisonX
LoneWolf
Slunicko
lordstvo007
10 posters
AutorZpráva
lordstvo007

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 15. 09. 08

Restart při spuštění L2 offic Empty
PříspěvekPředmět: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 10:40

Hoj mám takovej problém. Chci spustit L2, hra najíždí a po chvíli se compl restartuje. Pokud hru zase smaznu a znovu nainstaluju tak ju spustím jednou, krásně si expím a po druhém spuštění ten samej problém. lol!
Nemám tucha co s tím a vůbec se mi nechce reinstalovat hru pokaždý abych si zahrál. Díky všem za radu
Návrat nahoru Goto down
Slunicko

Slunicko

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 18. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 12:03

lordstvo007 napsal:
Hoj mám takovej problém. Chci spustit L2, hra najíždí a po chvíli se compl restartuje. Pokud hru zase smaznu a znovu nainstaluju tak ju spustím jednou, krásně si expím a po druhém spuštění ten samej problém. lol!
Nemám tucha co s tím a vůbec se mi nechce reinstalovat hru pokaždý abych si zahrál. Díky všem za radu

Mě to dělá taky Smile, ale já mám PC chráněno státníma památkářama, jaká je to "mašina" Very Happy. Když zapnu PC, zmáčknu ctrl+alt+del a objeví se wokno "Správce úloh systému Woken", tam kuknu na výkon a jak mám výkon na minimum ( což je chvilka ), tak zapnu L2 Smile. Jinak pokud ho spustím dřív, když se mi vše načítá, po spuštění, nebo během dne a jede toho víc, tak se mi automaticky restartne Smile, proto chvilku čekám, až je zatížení na minimum ( povypínám co jet nemusí - pak zas vše nahodím Very Happy ) a pak to spustím Smile. Mě to tak funguje a spouštím to tak pořád Smile. Si budu muset koupit už nové PC Smile.
Návrat nahoru Goto down
lordstvo007

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 15. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 13:39

Díky moc za radu, zkusím vše nepodstatný povypínat a uvidíme.
Snad už to půjde :-)
Návrat nahoru Goto down
LoneWolf

LoneWolf

Poeet p?íspivku : 100
Registration date : 07. 08. 08

PříspěvekPředmět: re   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 14:17

LOL
sorry za OT, ale Sluníčko ten avatar je DRSNYYYY
Návrat nahoru Goto down
MadisonX

MadisonX

Poeet p?íspivku : 169
Registration date : 13. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 14:28

Taky mam tenhle problem ....a uz asi pul roku resim cim to je ... skousel jsem chlazeni do kompu reinstal windows... normalni system do l2 proste vubec nic nepomaha .... zapnu proste kompa a hned l2 tak ress PC hned ... kdyz chvilku pockam nez se ten kopmp asi "zahreje" tak to jde ...pri to ten komp ma docela slusnej vykon na to aby to utahl ..tak nevim ...
Návrat nahoru Goto down
Badonek

Badonek

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 03. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 18:36

S timhle se setkavam od zacatku Luny, resim to tak ze spustim ihned po najeti pc Counter-strike damsi 1 frag vypnu to a L2 bežíí Very Happy
Návrat nahoru Goto down
dapa

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 21. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 19:22

Robilo mi to tiez. Spustim L2 , blue screen, restart ( nepomohol reinstall systemu, L2..babranie sa s Antivirusom, FW , Gameguardom a x dalsich veci ) . Potom som spravil viac zmien naraz a uz to nerobi . Nahodil som XP SP3 , zlepsil chladenie MB a hlavne vymenil zdroj ..z 20 Pin ATX na 24 ATX . Kedze som to spravil vsetko pocas jednej generalky, neviem co z toho zabralo, ale najskor myslim ze vymena toho zdroja..24 ATX kvoli lepsiemu napajaniu gr.karty na PCI EXPRES . Snad nieco z toho niekomu pomoze ak skusi.. .

P.S este predtym blue screen vypisoval problem s win32k.sys ..k tomu som sa docital ze na ten subor staci vytvorit batch do startupu, ktory ho premenuje na nejaky .old a potom ho vymaze . Nejaky cas som tak fungoval , celkom to zaberalo.. Potom aj s touto zmenou restarty zacali castejsie..pridal som k tomu zrusenie gameguard po starte.. proste divociny a hroza Smile ...teraz je chvalabohu pokoj.. .
Návrat nahoru Goto down
meldik

Poeet p?íspivku : 32
Registration date : 03. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 19:30

Mno, osobne si myslim, ze za to muze grafika ( zkusil bych nainstalovat nove ovladace, popripade zkusit nejakou lepsi ) ...
Návrat nahoru Goto down
MadisonX

MadisonX

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 21:28

Badonek napsal:
S timhle se setkavam od zacatku Luny, resim to tak ze spustim ihned po najeti pc Counter-strike damsi 1 frag vypnu to a L2 bežíí Very Happy
rofl Very Happy
presne tak to prave delam taky Very Happy:D:D:D
Návrat nahoru Goto down
MadisonX

MadisonX

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime20.09.08 21:30

meldik napsal:
Mno, osobne si myslim, ze za to muze grafika ( zkusil bych nainstalovat nove ovladace, popripade zkusit nejakou lepsi ) ...
grafika me uz taky napadla Wink ale skousel jsem to vselijak a nic :/
Návrat nahoru Goto down
Raelis

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 28. 08. 08

PříspěvekPředmět: Restart   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime29.09.08 9:02

Cau, No me uplne to samy zaclo delat z niceho nic kdyz sem dojel z dovolene. Predtim v klidu a najednou me to zaclo blbnout. Pomohlo me na to pred spustenim hry dat to "Check all files" a pak to vali normalne.
Návrat nahoru Goto down
Jack

Jack

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 19. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime01.10.08 7:46

Jj dneska rano sem si uzil taky dostl me to sralo ale delete GG ->> all ok
Návrat nahoru Goto down
cryogenic

Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 18. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime01.10.08 19:00

ja mel tk problemy (s gg), a proto >> http://mfyyre.narod.ru/ (nogg patch)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Restart při spuštění L2 offic   Restart při spuštění L2 offic Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Restart při spuštění L2 offic
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
SentinelS :: Luna :: Diskuze o Lune-
Přejdi na: