SentinelS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Website about people from L2 world

PříjemPříjem  PortálPortál  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Jag ste sa dostali k L2?

Goto down 
+9
Neisz
ELven
Detergent
blackfox
deadly
K4my
Pedr0
Divitia
killerb
13 posters
AutorZpráva
killerb

killerb

Poeet p?íspivku : 679
Registration date : 03. 04. 08

Jag ste sa dostali k L2? Empty
PříspěvekPředmět: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime25.06.08 9:51

hej uz sa tu dlho nepostili halusky tak je na case.

Pred nieco okolo 3 rokmi som hladal obrazok do Osobneho dennika na Draci doupe (a neni pravda ze to hraju len nerdi nahodou je to prdel xD) a kedze som hral za DE sermiarku tos som hladal daku podobizen keru by som si tam placnul. no a nasiel som toto:

toto je uplne ten najsamprvsi obrazek tykajuci sa L2 ktory som v zivote videl.
Jag ste sa dostali k L2? Darkelf_female

si hovorim .. chm, to je trochu moc hezke (moja postava mala charizmu 12 z 21 Smile) .. do osobneho dennika som to teda nepouzil, ale kvoli tomuto obrazku som si otvoril stranku z ktorej to google vytiahol. Zistil som ze sa jedna o akesi Lineage II, tak som to stiahol, a po tyzdnovom otravovani admina na jednom americkom freecku s noob otazkami ohladom pripojenia (hosts & shit) som spustil c3. a hram to doteraz omg. potrebujem doktora
Návrat nahoru Goto down
Divitia

Divitia

Poeet p?íspivku : 171
Registration date : 30. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime25.06.08 11:53

Hmmmm... Já mám celkem nudnou story.
Jsem přišel ke kámošovi, chtěl mi ukázat nějakou novou hru. No tak mi ukazoval jak elfka pobíhá po louce a mlátí houby a takové ty malé zelené. Nic moc, ale když mi ukázal, že se dá koukat té elfce pod sukni (což se mu na té hře očividně líbilo nejvíc), tak jsem si řekl, že bych to mohl taky zkusit. Ovšem při tvorbě postavy to přišlo.. Dark elfkýýýý!!! Very Happy Tak jsme se domluvili a hráli vždycky ve 3 lidech na nějakém 1x serveru. Smile Ale vydrželo nám to asi jen 3 týdny, protože je to přestalo bavit a mě to nebavilo samotného. albino Tak jsem se k tomu vrátil asi po roce sám na DA a la voila Eidolon mě nabral a jsem s něma doteď. Smile
Návrat nahoru Goto down
Pedr0

Pedr0

Poeet p?íspivku : 190
Registration date : 26. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime25.06.08 13:49

No tak já sem v tom úplně nevinně.

Chodil jsem si pěkně do práce na noční jako recepční a pan Packa mi tam chodil na portýra. Já dělal papíry, uzavíral směnárnu, platební terminály a on tam furt něco kutil na notebooku ... bounce

Tak se šel podívat co to tam má ...

No a on si vesele pařil Lineage II ...

Vydržel jsem tak 5 směn s cukáním v rukou a poté jsem podlehl a začal hrát také lol!

No a pak sem nakazil Whispa, pamatuju jak přišel domu mrknul na monitor a prohlásil "Sakra co to tam máš, to je hustý ..." lol!
Návrat nahoru Goto down
K4my

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 14. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime25.06.08 14:25

tak drdo add apd smazim uz od 12ti let, a ja kdyz me neco bavi to hrotim az presprilis, dodnes znam pravidla 1.3 uplne naspamet :-)

Ale k veci. K L2 jsem narazil na stredni, kdyz jsem se koukal po nejaky RPG hre, v te dobe jsem nevedel co je to mmorpg, hravali sme diablo a jine, jednou kamos dotahl hellbreath, ten sme smazili jako blazni (korejska mmorpg), to mi otevrelo svet do mmorpg svetu a prave na korejskych strankach jsem objevil link na L2, bohuzel japonsky vsechno, ale grafika me tak uchvatila a predstava ze se muze hrat v online svete, ze jsem sbiral vselijake informace az jsem narazil na US beta testing :-P Ihned download ihnet smazba ihned novi pratele a plno cechu.... Dodnes mam na bartzu ucet, dodnes tam mam kamaradku se kterou jsem zacinal (nejaka pani se dvema detma) a jelikoz jsem si chtel nedavno znovu zacit hrat sem si an ni vzpomel... Lol dodnes ma screeny jak jsme lozili v elven village po te jeskyni po jejich kopcich a hledali bugy v geodatach :-D Koho by napadlo ze po tech dlouhych letech ta zenska bude mit screeny a ted se podrzte :-D I me top nongrade vybaveni z lukare si zalohovala na jednom charu prej pro me az se budu chctit vratit :-D symbolicky :-D neni to krasne? :-) I love you
Návrat nahoru Goto down
deadly

deadly

Poeet p?íspivku : 546
Registration date : 17. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime25.06.08 14:51

Tak k L2 sem se dostal zcela náhodou kamoši hráli wow a tak ale to se mi nelibilo tak sem brouzdal po internetu a hledal nejaky online free gamesy. Narazil sem na DKtech (GP) a zacal hrat.

Na 27 levlu sem se přidal do klanu Brotherhood kde sem vydržel až do 65 levlu na subbclassu (2x raty). Poté sem Brotherhoody opustil a přidal sem se do Jojoklubu kde sem dokončil nobles, stal se hero.....

Pze enemy na GP byly neschopni a temer vubec nechodili na PVP (nic proti tem co chodili respekt) tak ally zacala pomalu upadat lidi prestavali hrat... A tak sem se i já vydal na Lunu. A ted hraju tady Smile

Naposledy upravil deadly dne 11.07.08 14:39, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
blackfox

Poeet p?íspivku : 521
Registration date : 17. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime25.06.08 15:04

Hral sem jednu onlajnovku www.melioranis.cz a divil sem se kam mi mizej kamosi. Tak sem taky dostal klienta L2 a bylo.
Návrat nahoru Goto down
Detergent

Detergent

Poeet p?íspivku : 1079
Registration date : 22. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime11.07.08 2:41

Toz tohle sem prehleeedl :-) toz zaspamovat to musim i tu.

L2 sem zacal pod naporem mastaka je to rozhodne okolo 3-4 let, dlouho sem odolaval pac me bavilo hodne UO ale potom sem zacal s Mastakem na serveru kde si nepamatuju prvni nazev ale vim ze druhy byl Escaflowen to uz bylo pod vladou Blackrabbita ktery to ukradl Thejkovi (ale ne tomu co tu hral), Mastak se potom sebral na DKtech, ja sem na Escafu vybudoval nej klan s top equipem a z osobnich duvodu (,matka prestrihla kabel k internetu) byl donucen na pul roku se odmlcet (i kdyz vlastne ne zabavila mi klavesnici tusim...) no proste nejakou svinarnu mi udelala.

Po pul roce rikam ze to za Mastakem pudu zkusit ale s podminkou ze to jednou jedinkrat padne a konec.

Podminku sem splnil na 17 lvl to padlo a nerozjeli to driv jak za tyden, no a ja si rekl ze to nema cenu, sel sem na DSG (kdo znaji vedi ze v te dobe nej pvp server) potom na nejaky jiny highrate s klukama od nas z chaty kde sem nakazil i Corleoneho, Skybsevna, Cara, Fifku, Snipera, Periela,Highlandera, nektery si nekdo mozna bude pamatovat z DA>VGOS, pozdeji sem objevil Javu novinku v te dobre prvni C4 java u nas Baddreams....

Tam sem vydrzel do 70+ nez prisel wipe a sef BD bohuzel si nemuzu vzpomenout ted kdo to byl vykradl nekomu PTSku ze serveru nebo ji snad koupil a chtel ji spustit. Takze se rodil prvni server HODNE PODOBNY RETAILU. Bohuzel jak to prislo tak to odeslo, na vyvoji sem se podilel i ja a na pacific foru hledal chybu proc nenajizdi Mob server spolecne s ostatnima a kdyz najede do 5 minut padnul....

Nakonec se vse rozjelo ja zacal hrat dal si svojeho nukera na 52 a prisel s prominutim KRETEN s nickem RICK97 nebo 67 a co mohl to dojebal....to taky s prominutim...

Nakonec sem skoncil na VGoSu (neustalr tvrde vyhybajic se DKtechu) zacal propheta do 50+ sem ho jel solo, potom sem dostal nabidku od Akrima (CL a pozdeji prvni hero klanu Beer Avalanches - mimochodem ukrutna lama na PvP) v klanu sem si moc neuzil, na to co sem byl zvyklej ze svyho prvniho klanu kde sem byl CL, tak tam jsme si mohli dovolit bejt svine a pojizdet a mit valky s totalne kazdym...

Tady se wary zapinaly vychcane jen kdyz nas bylo 30 a oni 3 a nebo pri ally akcich abychom je nemuseli davat na PK....

RB neexistovali a tehdy poprve mi bylo receno ze sem kvalitni farmar a to od jiz zminovaneho kvalitniho farmare akrima Very Happy

S hrou sem skoncil prenechal jim prvniho Hierophanta s PoWkem jako Peta a sel sem opet dp ustrani na pul roku, mezitim sem zkusil WoW (vydrzel sem to asi rekordnich 8 minut potom sem to vypl s nazorem ze to maloval 15 letej amik na heraku a s vidinou toho ze jak to jeste nekdy nainstalim do kompu pudu si zlamat ruce a nohy...) Pak sem zkousel nejaky mmorpg s piratama ale pozdeji sem prisel ze je sice system zajimavej ale jeste sem nemel anglinu ani na urovni ruce nohy domluvim se jako ted. I kdyz na zpusob to bylo jako L2, chces neco znamena ? >>>>mobuj jako trotl nebo kopej do kameni jako lofas....hra bez PvP nez niceho... nuda prestal sem, nasledoval navrat na UO na server odkud sem odchazel ponevazd sem si myslel ze je neco lepsi server Dark paradise udelal sem 100vkoveho Vampira a nasledne skoncil s tim ze ta hra nema budoucnost, vampira dal kamaradum ale jelikoz je DP skvele nastaveno na mazani acc kde nekdo 3 mesice nelogne vampik uz neni.....

No a skoncil sem na GP.......a farmil si EEcko samozrejme ze prevaznou dobu ne tak jak bych si predstavoval.... (loglych 6 klientu a hura..ty co me z BH znaji tak moc dobre vedi jaky byl o EE v klanu zajem......napr. Deadly, neisz atd...)

a za 5 mesicu si tam udelal EE 78+/TH 65+ Full A set / 2 S kvery / 3 A kvery / 1 B kver a BD 58,SWS 58,PP 60, SE 52 a WCK 56. To me ta hra este bavila a mel sem chut si neco dokazat, ted uz me to spis tak nejak laka jen kvuli tomu abych zjistil jestli sem na ten off nemel jit vlastne driv i pres to jakou averzi sem mel k hrani hry kterou muzu hrat zadarmo....

No to asi vse. Mozna se nekteri z vas divy ze se obcas chovam jako kokot ale vetsinou je to z duvodu toho jak vidim nektery lidi ktery nejsou schopny rict hele vole pod dame partu a nechaj me v klidu se nekde srat samotnyho nebo napr s swskem bo bdckem v parte....

Uz sem si to prozil 2 krat za PP na DA (kazdy tam mel peta) a za EE na GP (tez mel kazdy stado petu me nevyjimaje) a zazivam to i potreti tady.....Takze me to uz vazne jen a jen unavuje....Tady nikdo nema stado petu ale stejne sem si proste neco naivne namlouval ze se to EE bude farmit jedna basen kdyz ho tu nikdo nema....holt omyl Very Happy

Ted je to asi vse.
Návrat nahoru Goto down
ELven

Poeet p?íspivku : 66
Registration date : 29. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime11.07.08 10:38

Tak muj zacatek l2 byl na hodine informatiky ve skole...kamos mi ukazoval screeny jk klatil i gludia medvedy..a ja si rikal ze to je uplne super...Smile potom mi este zacal ukazovat ruzny armory, guny a uz to bylo jasny..Very Happy

taky..asi tejden trvalo nez sem to spustil (jak tezky premazat system a hosty Very Happy:D ) a zacalo se..

Zacinal sem na nejaky high ratu..samozrejme prvni postava byl elf Very Happy .. o prestupacich sem nemel ani tuseni..takze sem byl desne pvp master kdyz sem nosil NM heavy(protoze byl hezky cervenej Very Happy ) a dualy dama*dama (protoze byly drahy Very Happy ) a byl sem stale elven fighter ...a kamos porad rikal ze ten prestup udelame potom..:F tk sem cekal..a asi na 70 lvlu sem v DV rubal s top A vybavou ty low draky..a byl sem desne rad ze mi padalo 350k...a nemel sem vubec tusaka ze nekde pada xxxmega aden Very Happy

na starym DK sem nikdy nehral..nejk sem se k nemu nedostal..kamos mi porad ukazoval ruzny zaranicni servery..ale hral sem na Gp po druhym wipu ale uz vubec nevim kdy to bylo..ae nekdy na zacatku to asi rozhodne nebylo..nebo mozna i jo..pamatuju se ze sem si delal screen kdyz se vyjizdel z TI do gludinu..a se mnou na lodi jel Moonik Very Happy

Potom sem zkousel treba taky stiny stredoveku HR i LR..na HR sem si enchama roztriskal vsechen equip a na LR bylo docela malo lidi a sraly me tam ty jejich "redky" ..

Tak sem se zase potom vracel na gp..ze tam sem mel nejakejch char tak e si za nej este pojedu..jenomze me to moc nebavilo...kdyz sem videl jaky vecicky se dal delat v interlude ...tak sem se zacal koukat jinam...

Byla i chvile na PvPX..tam to bylo spis proto ptz sem v tu dobu nemel cas nejak moc na farmu...

No tak sem se potom zacal poohlizet po necem s novejssim chroniclem nez bylo C4 na Gp..a co me napadlo byl offik...premejslel sem nad tim...asi 2 minuty Very Happy a uz sem to bezel rict rodicum..dobry tk ty prej ze jo..tk sme meli este asi tejdenni haldy s kartou a potom to slo...dobry..tak sem to rozbehnul a uz prvni co me zacalo nudit byl nekonecnej quest na wooden sety..hodina nudy ktera se tahla jako 3 dny xD...a tk vsecko...nwm proste offik se mi libil vsema tema vecma okolo nejk min a min..az sem tam prestal...a muj vlastne nej kamos rek ze ttam hrat nebude, ze si to platit nebude, tk sel na Gp..chtel sem hrat s nim protoze me to s nim dost bavi, tak sem toho tady nechal..a sel zase s nim na Gp kde sem zustal a jedu tam char cosem myslel ze nikdy nepojedu a ze by me nikdy nebavil..a ejhle..jako u jediny sem zatim vydrzel..

Like a Star @ heaven flower Like a Star @ heaven
Návrat nahoru Goto down
Neisz

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 27. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime11.07.08 13:09

Pekny topic, taky prispeju Smile

Zacalo to kdysi davno pradavno, kdyz si muj nejlepsi kamarad, u nehoz sme kazde rano 20 minut pred skolou (zakladni) hrali Worms armageddon nebo Liero, pritahl od nekoho Lineage 2. Chodil sem se k nemu divat, jak expi sveho Elf mystica jmenem Almeri okolo elven village (na DKTechu, v jeho fakt ranych zacatcich).

Strasne se mi to libilo, travil sem u neho doma dlouhe hodiny a jen sem se dival, jak je to pekne, jak to porad pada, ptal se na vsechno mozne a byl sem opravdu fascinovany. Zaboha sem z neho nemohl vypacit, co to sakra znamena to "Lol", ale nechtel mi to rict protoze to asi taky nevedel Smile. Ja jsem si mohl o L2 nechat jen zdat, protoze pocitac, ktery sem v tu dobu vlastnil, mel HC konfiguraci Pentium 64 MHz, 2 Mb pameti a 4 gigovy pevny disk. Bez pripojeni na internet samozrejme Very Happy

Po asi pul roce sem se dostal k soucasnemu PC + pripojeni k netu. A tak sem zacal. Na DKT samozrejme. Moc si nepamatuju jake sem mel presne charaktery, ani jak sly za sebou, ani jestli byl mezitim wipe, ale ASI to bylo nejak takhle... (orientuju se podle Marrany 1 a Marrany 2 Very Happy ) Muj prvni dulezity char - Floid - dopracoval sem se az k 2 prestupu na Gladiatora a byl sem v klanu SlaveGuardians (ten RP klan), CL byl myslim spark.
Pak prislo "neco", pravdepodobne wipe, kamarad kvuli tomu uz skoncil, nicmene ja si opet na dktechu rozjel EEcko. Nick Mirage.Vzpominam si, ze sem mel svatbu s Galbatorixem, kterou pripravil Nybbas. Behem obradu mi pujcil Majestic Robe set + Desparion staffku. Me to nejak spadlo a kdyz sem to nahodil, nemohl sem desparionku najit, tak sem rek Nybbasovi o dalsi. Dal mi ji, dokonce byla +6. Kdyz sme byli svoji, vratil sem Nybbasovi pujcene veci. Az potom sem si nejak vsiml, ze mi v inventari, uplne dole, zustala ta +0 Desparionka Very Happy .

Pokracoval sem v expeni, strasne sem se tesil na Recharge, ale kdyz sem to dostal, nehorazne me to zklamalo. Zjistil sem totiz, ze mi to sebere uplne stejne many jako to prida! To me teda odvarilo. Nicmene sem s EEckem neprestal v nadeji ze vyssi level Recharge uz bude lepsi. Vyexpil sem se az nekam k 50tce, expil sem i s Jojoagengem v CT2, dokonce mi i nabizel klan, ale Galbatorix me prekecal abych sel do LeveLu. Nicemene kratce po vstupu prislo dalsi "neco" a 3 mesice nebo kolik to nejelo.
Behem tech 3 mesicu sem hral Wow, nebo skousel ruzne highraty jako L2Gold, PvPx atd. U WoWka sem potom stridave vydrzel docela dlouho. Bavilo me hrabat se v tom, delat servery atd - muj web - server-wow.ic.cz .. Very Happy

Pak se DKTech znova rozjel s 1x raty a ja si na podnet jakehosi ElDiabla, ktery zalozil Marranu, rozjel spanelsky pojmenovanou postavu Mortifiero (spanelske jmeno byla podminka pro vstup do klanu). Kdyz se ke me dostalo, ze to neni "ten" ElDiablo, ale nakej ubozak co se za nej vydava, tak sem byl tak zklamany a tak sem se stydel jak sem byl blbej, ze sem sel na ten sileny server s 7x7x14x7x, kde sem par tydnu hral, udelal asi 55 lvl SR. Pak sem si za UPLNE VSECHNO co sem mel postavil Doom boty a hned behem asi 30 minut sem je jako PK vydropoval. Nasledoval navrat na DKT.

Jako 30 lvl Human Wizard sem zacal radit kolem Gludinu jako PK. Byla to docela sranda, aspon ten char splnil ucel ke kteremu sem ho udelal.
Po case sem toho nechal a vytvoril sem si regulerni postavu Neisz, nyni Moonlight Sentinel 76 / Elven Elder 52.
No a jak vsichni odesli na ofik, tak me to nak prestalo bavic, na ofik sem nechtel, tak sem hral na necem co bych do sebe teda nikdy nerekl - OnPulse.ru, ruskem 5000x rate serveru, ktery je ovsem pres vsechnu azbuku a donatory az neuveritelne stabilni a nelaguje. Tkze sem si upravil l2.ini abych mohl dualbox, poridil ACP a vesele tam ownil za overbuffed SPS, dokud sem teda nesel na ofik taky Smile

Par screenu toho kamose ktery me k tomu dostal : http://nogrodtumunzahar.wz.cz/ (BastaFidli sem taky ja)

Naposledy upravil Neisz dne 11.07.08 16:58, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Angelus

Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 04. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime11.07.08 14:30

Tak já se taky přidám Smile

K l2 jsem se dostsal hmm už je to asi 4 roky zpátky co jsem šel ke kamošovi a on si zrovna zase od jeho kamoše dotáhl 2 hry...jediný 2 hry na kterých jsem v životě ulítával....První byla Jedi Knight: Jedi Academy a druhá právě Lineage. No začali jsme na nějakém free servru bohužel už si nepamatuju název ale každopádně byla to c1 a já jsem začal se svym human fighterem krájet vlky...strávil jsem tam asi 2 měsíce krájením vlků až jsem se dostal s kamošem na sevr l2extreme. Hrál jsem na servru staris ( 7x). Založil jsem si trpaslíka v tu dobu už jsem věděl, že musim používat shoty i jaká zbraň se pro mě hodí a tak jsem na starisu strávil asi půl roku . No spoilera jsem dojel asi do 65 a během té doby přešel staris snad jako první free servr na c3 - byl to obrovskej boom a byl jsem jeden z prvních co měli A armor pač jsem byl zazobanej jak sviňa :-D
Každopádně mě potom kamoš zlákal na HR ial2 server Arie ( 45x) c3 servr později doplňován o věci z c4....Na ial2 jsem strávil asi rok a musim říct, že to byly nejkrásnější časy jaké jsem v l2 zažil. Měli jsme menší klánek asi o 20 lidech, ale bylo to opravdu něco skvělýo Smile Pak jsem se potloukal tušim na Bad Dreams nějakej ten měsíc až 3, elenia , Eternal sin, Dragon network, asi týden na dkplechu pak znova eternal sin a pak už jsme v létě roku 2007 a já jsem se spolu s asi 5 dalšíma kamošema rozhodl odejít na Hindemith - kde jsem prvně hrál Destroyera - 50+ , tyrant 68/ sorcerer 75 / a v současné době jsem na Luně kde už asi zůstanu Wink
Návrat nahoru Goto down
Squ4ll

Squ4ll

Poeet p?íspivku : 65
Registration date : 07. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime11.07.08 19:32

No coz trocha nostalgie neskodi:)

Prvni MMORPG co jsem kdy hral byl Ragnarok. Pro ty co neznaji tak grafika je hezky udelane pozadi an kterem se pohybuji manga postavicky (samozrejme sprite, model to urco nebyl:D ). 4 roky sem hral na czechro kam me zlakali kamosi, kteri pak odesli a zustal sem tam sam. Odchod byl kvuli neshodam v guilde a hlavne zkorumpovanymu GM teamu. nektere veci z ragnaroku mi v L2 chybi.

L2 sem znal uz davno, ale jelikoz sem u kamose videl jen sire planiny a postavicku obcas potakjici nejakeho toho moba moc se mi do toho nechtelo, ale jelikoz sem moc tech MMORPG neznal tak sem to proste zkusil. Zacal sem na onlinegamers na Light elmoru (raty 1) Rozjel sem human knighta u kteryho se musim pochlubit sem hned od zacatku pochopil system shotu (rikam to proto ze casto slysim jak nekteri expily bez shotu do xx lvlu:) ) Doexpil sem do lvl 22 a pak me zacla narikat pritelkyne, ze by taky rada hrala a ze na to nema cas. Tak ja dobrak sem ji zalozil Delfku (PS), kterou jsem vlastne expil celou dobu misto ni a na sebe se vykaslal uplne. Jelikoz to pro me bylo nove tak sem dokazal kazdou noc az do rana 7h vydelavat adeny zabijenim mobu pred dionem (za tech 7h cca 100k). nejprve sem byl v nejakym malym klanku o 6 lidech, coz me nudilo tak sem prestoupil do vetsiho, kde v domeni ze jsem holka mi pucili hned na 41 Drake leather set a +7 top D dualy:) Expil sem asi 98% hry solo. Takze na 50 lvl sem si usmyslel ze nema cenu porad cekat kdo mi co da a pudu zkusit vyssi rate (samozrejme ze o craftu sem nemel skoro ani paru, natoz o tom na co je ten matros, protoze z ragnaroku sem byl zvykly ze tam nepadaji penize, ale jen blbiny z monster co se pak prodavaji).

Presel sem teda na jeden HR, jehoz jmeno uz nevim s raty 1000x, full gm shopem. oz me za mesic prestalo bavit protoze na S eq sem mel behem nekolika malo hodin a jediny co se tam delo je zabijeni upravenych mobu v ant nestu ze kterych padali itemy na vymenu za enchanty, takze tam vecne pvp a vlastne nebyla moc sance si tam nejak zafarmit.

Pak sem teda uz s pritelkyni (konecne) presel na stiny stredoveku, raty 7 (myslim) drop 50. Bylo to tam fajn, byl sem v top klanu i s pritelkyni, VT, klanove akce, RB, PvP, CS...proste l2 jak ma byt. Jenze pomalu a jiste se to zacalo hroutit kvuli Firefly (pro ty co se divi proc mam na ni porad kecy tak ji venuju specialni odstavec, ktery ze zacatkem na l2 nema nic spolecneho jen fakta o FF)

Firefly: Zpacatku se zdala jako vstricne HGM, spravedlive a pocitve se znalosti hry. Jenze veci zacali vyplouvat napovrch
Vse zacalo tim ze FF mela postavu v klanu ktery byl holt az ten "druhy" nejlepsi po klanu kde sem byl ja i pritelka a taky (zarlivost na to ze jeji klan neni nejlpesi) a dalsi pripevecny bod byl to ze pritelkyne zacala byt an foru stinu popularnejsi nez ona.
Ono na forech cist topici zalozene "HGM" FF typu "sem mi piste basnicky o me" "sem mi piste co se vam na me libi a kritiku hned mazu" "FF koutek"....a podobne blbiny. Uz o tom cloveku neco vypovida. jednou jsem ji napsal co si o tech topikach myslim na cez se mi dostala odpoved at si heldim svyho a ze do toho co ona si v soukromem zivote dela mi nic neni. Rekl jsem fajn nebudu to hrotit, zatim se mi nic nedeje.
To cim me namichla uz opravdu, ze se zacla nalazet do me pritelkyne kdyz postnula sve fotky na forum a lidi k ni meli kaldne ohlasy a "mile" ji oslovovali. FF zacla tyhel prispevky chvalici mou pritelku mazat a nechvala tam pouze ty prispevky ktere chvalily jeji fotky. Pak zacla mit keci, ze si ty ftoky schvalne upravuje aby zakryla buh vi co atd. Pricemz FF na kazde sve postnute fotce vypadala snad uplne jinak a na jedne si dosti amatersky, musim rict, zvetsila kozy a zapomela ze warp efetk ji krapet nafouk i ruku. kvuli temto sporum obe strany (ja a pritelka a FF) jsme meli zakaz to rozebirat na foru verejne. Nacez se to krapet uklidnilo, pak ale zacla FF radit ingame.
FF stvalo ze asi pritelka je v lepsim klanu a nebo nevim co. Vyheldavala ji pres GM prikazy a zabijeli i s GM postavou v invisible modu, obcas aby to nevypadalo blbe si teda priportla svou postavu nafetovanou jiz zminenou "Redkou" v predchozim prispevku (redka drasticky zvelda zakladni staty, jinak receno byli jste s ni schopni usolovat treba Galaxii RB). S tihmle se nic nedelo, protoze admin stinu byl nahodou pritel FF. Pote co ji to prestalo bavit zacla suprotit svuj klan a aby to enbylo podezrele sumonila jen 100% Skove rcpty a veskery matros potrebny k vyrobe. Na to prislo jine GM a dokazano to bylo fotkou logu, opet se nic nedelo jelikoz to same jako v predchozim pripade. Sama si dala +30 boss sperky a +20 armory a aby to nebylo divne jen +9 drakonic bow (a musim rict ze i pres to dostavala od naseho klanu na prdel).
kdyz uz se do ni lide zacali nalazet ze se suporti a jsou dukazy a i sam ten admin to priznal ze o tom vi, tak schodila server s velice srdcervoucim postem, ze sme k ni hnusny a ze nic z toho neni pravda a ze si nevazime jeji prace a ze az dostaneme rozum tak nam to zase nahodi a abysme si rozmysleli co o ni piseme.
Pote uz to hodne lidi z naseho klanu nevydrzelo a jednoduse jsme se rozpadly....tolik k FF a co ctu na forech fanstie tak se FF teda vubec nezmenila

Pak uz jsem jenom vymetl jeden HR s raty 1000 a dropem 1. Safe enchant +13, full gm shop, buffy 3h, full buffer, prestupova kocka, na sub netreba Q a jediny co se musi je Q na noblesse.
pro srandu celkem good server (kde jinde usolujte RB 25 na 20 lvlu:D ) pomoci potu, full buffu. PvP jak to na HR byva temer vsude:) Auto eventy RB, hide and seek, PK seek, TVT.

Jo v neposledni rade jsme hrali s pritelkyni na Otherside, s raty 3x kde mam jeste HE na 62. Dale se rozepisovat uz nebudu co se tam stalo, ale malo lidi a blby GM me primelo jit na ofik. Pritelka zustala kvuli sve nynejsi GM funkci na otherside a proto ze ma maturitni rocnik ted a na ofik by nemela cas. A konecne se k tomu dostavam, sem an Lune.

Pro ty co to cetli cele grtz:)
Návrat nahoru Goto down
Maiew

Maiew

Poeet p?íspivku : 76

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime12.07.08 11:42

MG dajte sa na romany zarobite Very Happy

nasiel som to u kamosa v herni potom som zacal parit tam kedze som nemal internet
neskor sa dostavil aj intertnet tak huraaaa bolo to doma zacal som na C1 a az po C3 na plechu sice wipe bol na niekolko mesacnom poriadku normalka ale vydrzal som clan eidolon to istil presunuli sme sa na Vgos kde sme hrali par mesiacov ale po mensich hadkach som znovu skoncil na plechu (dneskny GP) kde som sa stal CL insomnie bol to paradny klan bol som nan hrdy lenze vsetko pekne sa raz skonci a zacalo sa to srat mna to prestavalo bavyt a mali otovrit lunu proste vsetko co ma tam drzalo sa skoncilo
a uz sa tam nevratim ani keby mi slubovali valakasa i ked co som sa dozvedel situacia sa otocila a BLka sa dostali k moci NE vravim tu je 1000x lepsie mam s kym expit fajn parta neni co riesit
Návrat nahoru Goto down
feidias

feidias

Poeet p?íspivku : 194

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime15.07.08 11:47

Very Happy sa v praci nudim a celkom dobre sa to tu cita takze napisem aj ja

Pred troma rokmi ked som siel s KillerB domov zo skoly zakecali sme sa o hrach a on mi spomenul ze hra L2 a tak mi dal instalacku a pripojil som sa na DEMENTIU hralo tam asi 150 ludi a ked bolo online 200 tak to lagovalo ale bolo to nieco fakt super hral som niekedy aj 20-30 hodin Very Happy a zacal som paladinom kde som na 55lvl ktoreho som expil bez shotov zistil ze to nebola dobra volba. Potom som si chcel spravit bufera a tak spravil postavu bufedies z ktorej sa nakoniec vyklula spellsingerka ktora rada provokovala ludi .... zalozil sa tam potom clan kde nas bolo asi 4-6 hracov so SVK a CZ mali sme skoro vsetko ja som si veselo lietal na wyrmovi(niektore veci sa zohnat nedali a 15 dnovi wipe bola bezna vec) .... lenze jedneho dna som dostal ban ... a to podla mna neopodstatnene ked sme provokovali jedneho suporta kamosa GM a ked sa portli do mesta podotykam bez karmy zautocila na nas ochranka ktoru sme zlozili a dostali ban ze sme zneuzili bug kedze prisla prave C4 a v meste nebola peace zona tak som dostal ja ,killerb, Fury, Hapi ban na tyzden co som ja nevydrzal a nejakym zazrakom obisiel ban na fore zacyklil login account v hre atd .... za co som dostal IP ban na secko a konencne presiel na DA

Na DA to bolo super som bol uneseny kolko tam je ludi( a ze im aj rozumiem) a ked vznikol HR 32x na DA tak som si spravil tyranta "Tornado" a zistil ze atack speed na jave je bugnuta co som poctivo vyuzival a nadropoval si A veci Very Happy kedze moba v cata zabil asi za 0.5 sekundy a spaloval tak 150k shotov za hodinu (mal som C gunu+20 z luxury) a atack speed 1200+ co sa rovnalo ultimate Very Happy ..... takto som expil KillerB crafta ktory ma zasoboval sotmi a ked som si soloval celu partu anjelov v TOI pri baiumovy, tak ma to prestalo bavit ............ potom prisiel wipe a C4 (bez javy) a zacal hrat SPS magicer .... cca do 72 a potom som odisiel kedze ma to moc nebavilo a v clane DOGSofWAR boli strasne svine (skoro ako ja) a tak sme mali war hadam zo vsetkymi a tak som leavol clan a prestal hrat (tam som bol strasne nechutne bohaty Very Happy lenze adeny tam moc cenu nemali .... tam som hral z ludmi ako maiew,luin,divi,killerB)

Potom asi po pol roku ma opat KillerB zlanaril na GP kde som bol asi 2 mesiace a dostal som od hapiho tyranta Morna na 50lvl ale bez jedinej adeny a tak mi manor cez lasga a pismenkovi event zacal vynasat a tak som za mesiac a par dni mal top A fisty ,Doom Set a tyrant 67 .......... lenze potom za mnou do cata chodili ludia od impu a phoenix a davali mi paralzyu a cakali co dropnem a tak ma to zacalo srat........... potom prisla do toho aj skola a tak som sa rozhodol ze dam fisty vyssie(a ze prdnu a prestanem hrat) no ked som ich dal az na +8 tak mi to zacalo byt az divne Very Happy lenze potom chodili negri furt a ja som fakt nemal kde expit a tak som to chcel uz skoncit co sa aj stalo rozbil som fisty ucet dal nebire a cakal na lunu ............. to dalej poznate a teraz som prestal hrat skoro uplne (Lineage uplne) kedze ma to po viac ako troch rokov prestalo bavit nezmyselne klinanie.....
Skusil som si vsetko cez walkera,RB,CS atd je to super vymyslena hra lenze ked ide na hru spravit walker tak napr farmit moze aj opica ... a ked si clovek precita v meste ako predavaju SC12,zakena .... B+8 ,C +14 atd a vidi ze ludia su aj nobless tak ho to neba .... offic je offic ale na free ma to bavilo viac bolo to poctive

a tak to je asi vsetko ak to niekto cital tak respekt Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jag ste sa dostali k L2?   Jag ste sa dostali k L2? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jag ste sa dostali k L2?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
SentinelS :: Luna :: Diskuze o Lune-
Přejdi na: