SentinelS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Website about people from L2 world

PříjemPříjem  PortálPortál  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Gameska na odreagovani

Goto down 
+4
Jack
killerb
Squ4ll
osf
8 posters
AutorZpráva
osf

osf

Poeet p?íspivku : 364
Registration date : 11. 04. 08

Gameska na odreagovani Empty
PříspěvekPředmět: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime29.06.08 2:27

Vetsina z vas se sice odreagovava u CS, ale kdyby mel nekdo chut a zajem zkusit neco jinyho, pojdte se mnou na Enemy Territory - QUAKE Wars Slusne udelana gameska, ve ktere jde hlavne o tymovou spolupraci a o sehranost cele party lidi, takze pokud mate tymoveho ducha, pojdte si zahrat alespon demo Wink stahnout ho lze na ofic webu http://enemyterritory.com/

Návrat nahoru Goto down
Squ4ll

Squ4ll

Poeet p?íspivku : 65
Registration date : 07. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime29.06.08 13:07

Kdyz uz jsem u toho co tak hrajete na odreagovani?

Ja tak Dotu, Final Fantasy, HOMAM 5, Sonica (chtel sem i CS ale po par leteh nehrani sem noob jak svine) Smile
Návrat nahoru Goto down
killerb

killerb

Poeet p?íspivku : 679
Registration date : 03. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime29.06.08 13:15

Ja na odreagovanie hram ONI.
Hra z roku 2001, na tu dobu naprosto neuveritena grafika Smile Je to klenot, unikat. Doteraz nebolo vyprodukovane nic co by sa jej vyrovnalo. Maximalne zopar velmi slabych odvarov v podobe Path of Neo a ine bullshity

enjoy:
(pitomec nepouzil Rising Fury kombo, lamzor :/)

Návrat nahoru Goto down
Jack

Jack

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 19. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime29.06.08 14:25

Ja s wajecem hrajeme na odreagovacky NHL 2004, Fantasy Tennis, Worms Armageddon, ci Re-Volt ale to uz dlouho nebylo. Ale vzdycky se u toho tak nasmejeme pokazdy no proste moc : D , ale kdyz jsem nasrany tak si to jdu vybit na Dote Very Happy
Návrat nahoru Goto down
deadly

deadly

Poeet p?íspivku : 546
Registration date : 17. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime29.06.08 14:46

Na odreagovani - Archlord, Shayia, RF online nebo flashovky z www.miniclip.com xD
Návrat nahoru Goto down
Venom

Venom

Poeet p?íspivku : 94
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime29.06.08 15:12

Ja by som si rad zahral Worms ak by sa naslo niekolko ludi bola by to fajn zabava.
Návrat nahoru Goto down
Divitia

Divitia

Poeet p?íspivku : 171
Registration date : 30. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime29.06.08 15:32

Já hrávám to, na co je zrovna chuť. Teď zrovna Fable, Diablo 2, Dark Messiah of M&M, Puzzle Quest, Trackmania Nations Forever. Smile Ale nehrávám už moc často. Spíš se odreagovávám u firefoxu nebo seriálů. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
feidias

feidias

Poeet p?íspivku : 194
Registration date : 03. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime29.06.08 23:20

ja na odreagovanie hram rozne mody warcraftu sice dotu moc nemusim ale TD ,wampirim, footman, a rozne hero mapy alebo rozne survival mapy

wampirism
https://www.youtube.com/watch?v=8lLik0YFcrY&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=BMylnCaHAGE&feature=related

footman
https://www.youtube.com/watch?v=kFYxAKLvzKs

no som pozeral mam 350 MB len download mapy pre warcraft kto chce moze skusit www.eurobattle.net je to free server netreba original CD key
Návrat nahoru Goto down
deadly

deadly

Poeet p?íspivku : 546
Registration date : 17. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime30.06.08 0:41

Hehe taky sem hraval WC - Footman Frenzy muj oblibeny mod Very Happy mam doma asi 800 mega map xD
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Gameska na odreagovani   Gameska na odreagovani Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Gameska na odreagovani
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Gameska

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
SentinelS :: Luna :: Offtopic-
Přejdi na: