| AGE OF CONAN | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
RIDER
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 06. 05. 08
| Předmět: AGE OF CONAN 18.07.08 21:33 | |
| zkoušel už někdo z vás tuto novou MMORPG gamesku s tím tolik vychvalovaným real soubojovým enginem? | |
|
| |
Whisp
Poeet p?íspivku : 728 Age : 34 Registration date : 03. 04. 08
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 18.07.08 21:40 | |
| Nechci si s tim zacinat, privedlo by mne to jiste ke konci s L2. Od sveho mlati sem precetl pres 15 knizek Conan. System ty hry je naprosto dokonalej. Nastesti by ne to neslo | |
|
| |
deadly
Poeet p?íspivku : 546 Age : 36 Registration date : 17. 04. 08
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 18.07.08 21:43 | |
| stahl sem sehnal trial nainstaloval a pri zapnutí komp zkolaboval :X | |
|
| |
grieco
Poeet p?íspivku : 724 Age : 44 Registration date : 08. 04. 08
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 18.07.08 22:05 | |
| Age of Conan hraje kamarád.Říkal že je vše naprosto super až na to , že to není MMORPG v pravém slova smyslu protože téměř na nic nepořebuješ partu a téměř vše se dá sólovat. Já osobně se spíš bojím připravované MMORPG ze světa hvězdných válek.To pro mě bude asi moc velké lákadlo určitě minimalně na nějakou dobu zastíní L2. Let the force be with you | |
|
| |
Vitr
Poeet p?íspivku : 67 Registration date : 28. 04. 08
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 18.07.08 23:08 | |
| | |
|
| |
RIDER
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 18.07.08 23:44 | |
| HW nároky obrovské, grafika vynikající, herní systém docela originální. Rád bych slyšel zkušenosti hráče LA2 s hrou Conan, kvůli porovnání. Pěkná grafika a podobné lákadla nejsou všechno, asi před rokem jsem zkusil MMORPG hru Tabula Rasa (sci-fi prostředí) a ta akce na každém kroku mě doslova uchvátila. na každém kroku probíhaly urputné boje, všude efektní výsadky mobů z výsadkových vzdušných lodí, všude výbuchy, střelba, lasery. NPC a mobi tam žili svůj život, bojovali, mohli dočasně obsadit i lidské základny, pokud si je hráči neubránili. Říkal jsem si, jak jsem mohl tak dlouho hrát takovou nudnou hru jako je Lineage, kde tupí mobi jen přešlapují na místě a čekají, až je hráč zabije, o kamenných NPC ani nemluvě. Ale po několika týdnech mně ta pěkná grafika už tolik neuchvacovala a začal mi chybět docela propracovaný systém Lineage, o spolupráci hráčů nemluvě. Navíc po zkušenostech s MMORPG GuildWars začínám být alergický na hry, kde si nemůžete střihnout PvP kdekoliv na ,,světě" ale pouze v PvP arénách. Rád bych věděl, jestli Conan není taky jen takové ,,pozlátko" bez herního propracovaného systému co by bavil i po půl roce hraní. | |
|
| |
Pitro
Poeet p?íspivku : 74 Registration date : 09. 05. 08
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 19.07.08 0:32 | |
| http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/ageofconanhyborianadventures?q=age%20of%20conanPrecitajte si nazory hracov nie herne recenzie. Age of conan je momentalne platena beta verzia skor ako za pol roka by som ju ani neskusal. Tesil som sa na tu hru, sledoval niekolko mesiacov vopred, dokonca som ju chcel predobjednat - som rad ze som to nespravil. Recenzie boli dobre pretoze recenzent klasicky nestihol preniknut do zabugovanej a iba rozrobenej mid a late game. Ked som mal l2 krizu tak som si prechadzal konkurentov L2 na MMORPG.com a veru kazda ma nejaku vyraznu chybu. WoW ma pre mna odpudivy design a kinder komunitu. Tabula Rasa nema late game obsah - naexpis max level, 2 mesiace sa bavis a odrazu neni co robit. Lotro nema PvP. AoC je orezany zabugovany skelet toho co mala ta hra byt. ... | |
|
| |
Detergent
Poeet p?íspivku : 1079 Registration date : 22. 04. 08
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 19.07.08 11:15 | |
| nebudu ani instalovat, nevim jak vy, ale davno hru nehraju kvuli tomu ze je to hra, ale kvuli lidem. Po 4 letech me vazne nebavi mobovat, porad neco stavet atd. Ale zde me dokonale uchvatil obchod, je tu tolik hracu ze kazdy item ma sveho kupce....Bavi me vyuzivat botery....nebo naopak chodit do branded a tam je vlakovat s EEckem to jde docela snad pres Serenadu.....Proste L2 me bavi....Uvedomte si, ze to pekny co Vas bude bavit na jine hre vas do 3 mesicu omrzi.....a bud skoncite nebo se vratite k L2. (Mam tunu kamosu u kterych to takhle bylo ) | |
|
| |
Rosomak
Poeet p?íspivku : 219 Registration date : 05. 04. 08
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 19.07.08 11:27 | |
| L2 je zabehli, na office me moc bavi hrat a konecne davaji docela obsahle nove chronikly, hlavne je super ze i support a nebo assist fajter si uzije vic pvp nez na c4 | |
|
| |
RIDER
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 02.08.08 12:43 | |
| Tak jsem Age of Conan ciste ze zajmu vyzkousel a asi po dvou tydnech jsem ho zase v Aukru strelil pryc... Moje sestava Athlon 3700@4000+ 2 GB RAM GF 7600 GT je naprosto nevyhovujici. Na low detail to sice jede svizne, ale grafika je pak uboha. Pokud dam grafiku na max (kvuli tomu jsem si konana porizoval) je sice grafika okoli vynikajici, ale grafika postav mi blbne a mam tak 2 FPS... | |
|
| |
Detergent
Poeet p?íspivku : 1079 Registration date : 22. 04. 08
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 02.08.08 15:52 | |
| JO tak to je neco specialne pro mojeho notase by vyhorel | |
|
| |
RIDER
| Předmět: Re: AGE OF CONAN 03.08.08 13:14 | |
| | |