| Frapsy | |
|
+5morce' deadly mopagi Detergent TheOneCzech 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
TheOneCzech
Poeet p?íspivku : 38 Age : 36 Registration date : 18. 06. 08
| Předmět: Frapsy 01.08.08 7:09 | |
|
Naposledy upravil TheOneCzech dne 06.08.08 1:35, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Detergent
Poeet p?íspivku : 1079 Registration date : 22. 04. 08
| Předmět: Re: Frapsy 01.08.08 8:32 | |
| toho badonka si nemusel ten se vysvetlil ale neva.s //edit : jo pekne si to sestrihal priste ale pls nevynechej tu guard roomu ta mi prijde ze vseho nejtezsi proto se s ni vcera zacinalo dneska to bude stejny. Pokud v tom mensim poctu nedame tu guard roomu tak jsme nahrany... :-) //edit2 : HellGo priste si sosej HP jinde ! ! ! ! //edit3 : Prosimte az to budes strihat zkus aspect ratio mit 16:9 ne 4:3 pro me s sirokouhlym displejem je to peklo dik //edit4 : Doufam ze dneska budes mit fraps znova v pohotovosti... | |
|
| |
mopagi
Poeet p?íspivku : 80 Age : 40 Registration date : 17. 05. 08
| Předmět: Re: Frapsy 01.08.08 15:00 | |
| jestli ti muzu poradit tak udelej prvne replay a pak to prehraj v tomhle....budou tam videt nicky chat atd a nezatezuje to kompa tolik jako kdyz frapsujes primo ze hry....pak si to pustis a frapsnes z replaye...nehlede nato ze si natocis kameru jak chces http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=106982 | |
|
| |
deadly
Poeet p?íspivku : 546 Age : 36 Registration date : 17. 04. 08
| Předmět: Re: Frapsy 01.08.08 15:01 | |
| No mope tohle sem nekde videl :F urcite by to bylo lepsi a replaye zvladnou natacet i horsi kompy narozdil od frapsu | |
|
| |
TheOneCzech
| Předmět: Re: Frapsy 01.08.08 16:09 | |
| | |
|
| |
TheOneCzech
| Předmět: Re: Frapsy 01.08.08 16:15 | |
| - mopagi napsal:
- jestli ti muzu poradit tak udelej prvne replay a pak to prehraj v tomhle....budou tam videt nicky chat atd a nezatezuje to kompa tolik jako kdyz frapsujes primo ze hry....pak si to pustis a frapsnes z replaye...nehlede nato ze si natocis kameru jak chces
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=106982 Zkusim to klidne ale jako primo pres fraps to neni strasne navi c je to trosku rychlejsi pri prehravani takze do toho videa muzu bez uprav nacpat vice scen | |
|
| |
TheOneCzech
| Předmět: Re: Frapsy 01.08.08 16:17 | |
| Dete 16:10 mam sice taky ale jen na ntb a kdyz si vemu ze hraju na 1280x1024 tak z toho 16:10 fakt neudelam a pokudd nastavim ze jo tak se akurat pridaj ty pruhy nabok takze ty t budes mit stejne akurat vsichni ostatni to budou mit na hovno. | |
|
| |
Detergent
| Předmět: Re: Frapsy 01.08.08 16:46 | |
| kriste pane veskery filmy na ktery koukas z netu bo z kina jsou toceny 16:9. Jen v televizi to kurvi na 4:3. Proste to udelej na 16:9 pac me tam chybi pulka obrazu pri fullscreenu a ostatni tam budou mit nahore a dole 2 cm cernych pruhu, jako by na to nebyl kazdej zvyklej bud z kina bo z DvDcek......no tak nic jako na 4:3 je to nekoukatelny. Jen u nas a par stejne primitivnich statech se porad vysila 4:3 pac na to technika tady neni bo asi nechce byt pri cenach sirokouhlejch televizi.... Vsude jinde je proste dano 16:9 a poserte se, bud si koupite televizi poradnou nebo nic nebude....hrdinska nova kurvi co muze a me doma na sirokouhly televizi predvadi Nova takove divy ze nechapu. Cumim na film 16:9 super obraz parada. Potom tam skoci neuveritelne debilni reklama rozskace se mi obraz jak klokan pac nova prepla na 4:3, protoze je to banda linejch prasat a kdyz uz toci reklamu na ariel v ugande nemuzou ji natocit nebo nedej boze pretocit do formatu 16:9..... Je pekny ze chces udelat movie pro vsechny, ale 4:3 diskriminuje vsechny s notasema a sirokouhlejma LCDckama. Ostatni jsou fajn. Kdezto 16:9 jde me nadherne, ostatnim s notasem a sirokouhl. LCD taky a ostatni (CRT LCD )to nelimituje pac jim tam nechybi pulka obrazu, ale maji tam dva cerny pruhy, ktery nekazi dojem z filmu. /edit: nedalo mi to a veskery serialy co mam v PC, pvp videa od lidi jako DLM atd. vse v 16:9 neber to jako buzeraci. Jen proste se mi to video dost libilo ale jedine co mi na tom kazilo dojem byl ten pomer, ja si umim prepnout pomer jakmile sem to udelal videl sem okamzite vse akorat s tim rozdilem ze si mel neuveritelne tlustou prdel.... | |
|
| |
morce'
Poeet p?íspivku : 478 Registration date : 03. 04. 08
| |
| |
grieco
Poeet p?íspivku : 724 Age : 44 Registration date : 08. 04. 08
| Předmět: Re: Frapsy 01.08.08 17:09 | |
| - Detergent napsal:
- Proste to udelej na 16:9 pac me tam chybi pulka obrazu pri fullscreenu
No dete já to pochopil tak ,že má monitor u pc v 4:3 a tudíž by musel oželet svůj komfort hraní abyses ty mohl dívat na pro tebe přijatelné video.Nevím v čem ty videa pouštíš , ale zatrhni si aspect ratio a zarovnávání obrazu si nastav na horní nebo dolní okraj a nebudeš mít problém stím že vidíš jen polovinu obrazu | |
|
| |
Divitia
Poeet p?íspivku : 171 Age : 36 Registration date : 30. 04. 08
| |
| |
TheOneCzech
| Předmět: Re: Frapsy 02.08.08 3:32 | |
| - Detergent napsal:
- kriste pane veskery filmy na ktery koukas z netu bo z kina jsou toceny 16:9. Jen v televizi to kurvi na 4:3. Proste to udelej na 16:9 pac me tam chybi pulka obrazu pri fullscreenu a ostatni tam budou mit nahore a dole 2 cm cernych pruhu, jako by na to nebyl kazdej zvyklej bud z kina bo z DvDcek......no tak nic jako na 4:3 je to nekoukatelny. Jen u nas a par stejne primitivnich statech se porad vysila 4:3 pac na to technika tady neni bo asi nechce byt pri cenach sirokouhlejch televizi.... Vsude jinde je proste dano 16:9 a poserte se, bud si koupite televizi poradnou nebo nic nebude....hrdinska nova kurvi co muze a me doma na sirokouhly televizi predvadi Nova takove divy ze nechapu. Cumim na film 16:9 super obraz parada. Potom tam skoci neuveritelne debilni reklama rozskace se mi obraz jak klokan pac nova prepla na 4:3, protoze je to banda linejch prasat a kdyz uz toci reklamu na ariel v ugande nemuzou ji natocit nebo nedej boze pretocit do formatu 16:9.....
Je pekny ze chces udelat movie pro vsechny, ale 4:3 diskriminuje vsechny s notasema a sirokouhlejma LCDckama. Ostatni jsou fajn.
Kdezto 16:9 jde me nadherne, ostatnim s notasem a sirokouhl. LCD taky a ostatni (CRT LCD )to nelimituje pac jim tam nechybi pulka obrazu, ale maji tam dva cerny pruhy, ktery nekazi dojem z filmu.
/edit: nedalo mi to a veskery serialy co mam v PC, pvp videa od lidi jako DLM atd. vse v 16:9 neber to jako buzeraci. Jen proste se mi to video dost libilo ale jedine co mi na tom kazilo dojem byl ten pomer, ja si umim prepnout pomer jakmile sem to udelal videl sem okamzite vse akorat s tim rozdilem ze si mel neuveritelne tlustou prdel.... Ty asi fakt nemas rozum ne? Chapes ze ja hraju na 4:3 to mam jako urezat vrh a spodek protoze si neumis pustit film??? Ja kdyz si to pustim na ntb s 16:10 a dam fullscreen tak se mi udelaj pruhy na boku tak co kua rezis??to je tam mam dat na bok pruchy protoze si neschopnej nastavit si prehravac?? //edit No ja mam na pc 18 pvp videi od lidi z vgosu supreme live pvp atd a vsechno je 4:3 nehlede ze treba livepvp melo vzdycky rozliseni 4:3 tak nevim co delas | |
|
| |
Detergent
| Předmět: Re: Frapsy 02.08.08 12:24 | |
| ja nevim ktery vete nebylo rozumet v tom kdyz sem zmenil ten pomer stran tak to je siroky jako krava o to mi slo.nic nereste. holt se na to nebudu koukat no livepvp melo rozliseni 4:3 z jakyhopa duvodu ? zeby stream ? ...... | |
|
| |
TheOneCzech
| Předmět: Re: Frapsy 02.08.08 18:28 | |
| - Detergent napsal:
- ja nevim ktery vete nebylo rozumet v tom kdyz sem zmenil ten pomer stran tak to je siroky jako krava o to mi slo.nic nereste. holt se na to nebudu koukat no
livepvp melo rozliseni 4:3 z jakyhopa duvodu ? zeby stream ? ...... Tak mi nakresli obrazek jak mam z video s pomerem 4:3 udealt 16:9? mam pulku obrazu uriznout nebo co? | |
|
| |
MadisonX
Poeet p?íspivku : 169 Age : 36 Registration date : 13. 07. 08
| |
| |
RIDER
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 06. 05. 08
| Předmět: Re: Frapsy 03.08.08 14:57 | |
| Skvele video Ja sirokouhle LCD 20" mam a nevidim v tom 4:3 nejaky zasadni problem. Spis bych byl radsi, kdyby to video bylo tocene ve hre s vyssimi detaily a alespon obcasnym vetsim priblizenim na postavy pri bojich. Jinak super | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Frapsy | |
| |
|
| |
| Frapsy | |
|